Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Onze producten worden speciaal voor u naar wens gemaakt, hierdoor hebben verschillende producten verschillende productietijden. Zodra uw product gereed is zal deze dezelfde dag worden verzonden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

De verzendkosten zijn afhankelijk van de aantallen, soort product en formaten hiervan. De kosten worden duidelijk gespecificeerd voordat u afrekent.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. De exacte productie- en levertijden zijn afhankelijk per product. Dit staat duidelijk aangegeven, voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Contact

Momenteel zijn er geen medewerkers beschikbaar, wij vragen u vriendelijk ons een e-mail te sturen zodat één van onze medewerkers z.s.m. contact met u op kan nemen.

0